21 Eylül 2014 Pazar

Baby Shower Heyecanı

Ya da stresi mi demeliyim!? Baby shower olayı stresli bir süreç. Üstelik partiyi biz bile düzenlemiyoruz. Davetli listesi çıkarmak, davetiye göndermek vesaire bile bizi şimdiden yordu. Gözde biraz sıkıldı; kim gelicek, insanları nasıl çağıracağız diye dertlendi. Aslında ben de düşünüyorum nasıl olacak. Şimdi ilk olarak bir liste yaptık. Bu kişilere davetiye göndereceğiz.
E-posta ile davetiye gönderiliyormuş ama kimsenin e-posta adresini bilmiyoruz. Tek tek sormak lazım o da biraz saçma geldi. "Sizi baby showera davet edicez de, e-posta adresinizi verebilir misiniz?" diye mesaj atana kadar Facebooktan davet ederim diye düşündüm. Sanırım öyle yapıcaz. Aslında adrese kart olarak davetiye de gönderilebilir ama herkesin tam adresini bilemiyoruz aynı olay olacak. Bir de işin diğer garip yanı kendimizin insanları davet edecek olmamız. "Bebeğimize hediye alın" demekten mi utanıyoruz nedir ama baby showerın olayı bu değil mi? Yazarken düşüncelerim arındı bence ayıp falan değil. Zorla getirmiyoruz kimseyi sonuçta. Hem sevaptır değil mi? Çok makbule geçecek her bebek eşyası. Eğlenceli bir gün de olacak. Gelin gelin :)

Neyse, Gözde'nin biraz alt karın ağrıları oldu son 3 gündür. Biraz telaşlandık ama sanıyoruz ki karın büyümesine bağlı olan normal ağrılar bunlar. 1 hafta sonra doktora gideceğiz. Bakalım orada sorucaz. Aslında kötüleşirse arıycaz doktoru. İnşallah birşey olmayacak herşey yolunda gelişecek. Bebiş nasıl tekmeler atıyor, hareketler yapıyor resmen akrobat :) Bugün babaannesi onun kıyafetlerini yıkamak için aldı. Kendi de bir sürü şeyler hazırlamış. Kısmetli çocuk :)