5 Eylül 2014 Cuma

Doktor Kontrolü ve Oda Düzenlemesi

Aylık rutin doktor kontrolüne gittik Çarşamba günü (3 Eylül 2014). Herşey yolunda maaşallah. Tekrar kalp atışını dinledik oğlumuzun. Bu sefer annemize bir şişe şekerli su verdiler 1 ay sonraki kontrolden önce içmesi için. Anne ve bebekteki şeker oranına bakacaklar.

Doktor kontrolü dışında heyecanlı gelişmeler oldu; oğlumuzun odasını neredeyse tamamladık! Babaannesi geldi beraber yatak ve ilgili eşyalarını aldık. Babysrus bizim için en iyi mağaza seçimi oldu burada. Alışverişten sonra bebek monitörü de hediye ettiler daha ne isteyelim. Ikea'ya da uğramadan edemedik tabii ki! Oradan dolap ve sehpa/raf tarzı eşyaları alıp kurduk 2 gün. Şu an odası neredeyse hazır, yatak birkaç gün içinde gelecek onu kurucaz. Daha sonra süslemeler kalıyor sanırım. Bir de belki bir sallanan sandalye değişimi olabilir. Bence evin en huzurlu yeri bu oda oldu. Sessiz, sakin, aydınlık ve beyaz bir oda. İnternet bile çekmiyor, çocuğum uyurken sinyallere maruz kalmayacak :)
Akraba ve arkadaşlarımız hediyeleriyle bizi çok sevindiriyorlar. Kıyafet doldu taştı desek yeridir ama bu bile az sanırım çünkü hemen büyüyormuş bu minikler ve kıyafetlere sığmaz oluyorlarmış :) Olsun babası alır ona kıyafetler... Battaniyeler, oyuncaklar daha neler neler :)

Günler hızla akıp gidiyor. Yakında okullar açılacak, işler yoğunlaşacak. Aralık ayının geldiğini anlayamayacağız bile belki. Bazen yüreğim hopluyor heyecandan yeni hayatımızı düşününce. İnşallah sağlıklı huzurlu bir bebeğimiz olacak. Dört gözle bekliyoruz onu...