13 Kasım 2014 Perşembe

Ohoo Neler Oldu!

Gene yazmayı geciktirdim bir sürü şey birikti. Şimdi öncelikle en son gelişen olayı yazayım, Ege bebek doğdu! :) Gözde ile bütün gün onu heyecanla bekledik sonunda resimlerini gördük, kamerada gördük. Ege akşam saat 09:20'de dünyaya geldi. Mis gibi pembe pembe bir çocuk. Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin inşallah. Kuzeni Soren beyin gelmesine de çok kalmadı :) Bizim için çok mutlu ve duygu dolu bir gündü.


Ben en son yazdığımdan itibaren rutin doktor kontrollerimiz devam etti. Doktor, 26 Kasım'da olan randevuda artık doğum yolu kontrolüne başlayacakmış. Heyecanlıyız sanki her an doğabilirmiş gibi hissediyorum. Bir de çocuk doktoru ile görüştük, burda dopumdan önce bunu ayarlamak gerekiyor. Doktoru sevdik ama aynı klinikte bir doktor ile daha görüştükten sonra ikisi arasında seçicez. Onu da haftaya halledicez inşallah. Bekle Soren doktoru ayarlayalım öyle gel yavrum.

Evet işte böyle. Ege doğdu sırada Soren var. Kendime bu zamanları unutmamak için hatırlatma amaçlı bu yakınlardaki bazı tarihleri yazayım:

18 Kasım Dragon Age çıkıyor
26 Kasım Cervix kontrolü
27 Kasım Thanksgiving
28 Kasım Kara Cuma
3 Aralık Haftalık doktor kontrolleri başlıyor